Shadow

Oplemenjena iverica

iveral

Iverica je proizvod na bazi drveta, izrađen posebnom tehnikom presovanja drvenog iverja pod visokim pritiskom i temperaturom uz dodatak ljepila. Drveno iverje se najprije posebno priprema sušenjem i sortiranjem.
Više o materijalima

Acryl

acryl bjieli1

Merceza u svojoj ponudi ima ploče visokog sjaja nanešenog na ivericu kao nosivi materijal, tako da je krajnji proizvod visoke kvalitete, a po cijeni vrlo prihvatljiv za široki krug kupaca.
Više o materijalima

Hrastov masiv

800px QuercusroburMHNT.BOT.2010.6.75

U opremanju i uređenju interijera postoje kupci koji zahtijevaju i traže nešto više od onog što pružaju pločasti materijali. Tu se prije svega misli na masivno drvo kao materijal, a koje je u pojedinim situacijama nezamjenjiv u stvaranju topline, ugode i povezanosti s prirodom.
Više o materijalima

Iverica visoki sjaj

visokisjaj

Novost u ponudi Merceze – iverali u izvedbi visoki sjaj! Ovi iverali su obostrano oplemenjeni melaminskom smolom u izvedbi visoki sjaj.  Dolaze obloženi prozirnom zaštitnom folijom koja se s proizvoda skida tek nakon obrade i montaže.  Uz dekore iverala u ponudi su i rubne trake ABS 1 mm debljine u istim dekorima kako bi se u istoj boji mogao zakantirati svaki element.
Više o materijalima

Lakirani medijapan

1450336617244928318622507685391n

Medijapan (Midimum Densiti Fiber...) ploče su srednje guste vlaknatice, homogene po debljini, proizvedene od usitnjenog drva listača uz minimalan dodatak veziva. Gustoća po cijeloj debljini čini ih pogodnim za obradu glodanjem čime se u znatnoj mjeri koriste kao nadomjestak punom drvetu. Mala poroznost po presjeku koristi se i kod obrade lakiranjem što dodatno povećava primjenu MDFa u izradi namještaja, prije svega za fronte različitih oblika. MDF je također našao široku primjenu kao nosivi materijal kod furniranja i općenito kod oplemenjivanja furnirom, laminatima, folijom i dr.
Više o materijalima

Pošalji upit za ponudu

Dimenzije
Vaši podaci