Zatražite ponudu

Imate problem? Ne možete da nađete odgovarajući namještaj? Mi smo tu da Vam pomognemo. Napravite upit a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku!

Olovka Ponuda
 

Materijali

Oplemenjena iverica

iveral

Iverica je proizvod na bazi drveta, izrađen posebnom tehnikom presovanja drvenog iverja pod visokim pritiskom i temperaturom uz dodatak ljepila. Drveno iverje se najprije posebno priprema sušenjem i sortiranjem.

Iverica se presuje u veće palete, a presuje se u različitim debljinima. Iverica je osnovni proizvod za sve daljnje proizvode u procesu oplemenjivanja (npr. izrada radnih ploča).

Proizvođači iverice dostupni u nasoj ponudi su:

Kronospan              Dostupne boje pogledajte ovdje

Kastamonu             Dostupne boje pogledajte ovdje

 

Acryl

acryl bjieli1

Merceza u svojoj ponudi ima ploče visokog sjaja nanešenog na ivericu kao nosivi materijal, tako da je krajnji proizvod visoke kvalitete, a po cijeni vrlo prihvatljiv za široki krug kupaca.

Osim toga, Merceza nudi Acryl visokog sjaja nanešenog na MDF ploče, koji ima odlike najvišeg sjaja sa efektom ogledala, iz razloga što se acrylna masa nanosi na MDF koji je finiji i ravniji, ali i manje porozan od iverice, te je tako površina stabilnija i efekat sjaja je veći.

Iverica visoki sjaj

visokisjaj

Novost u ponudi Merceze – iverali u izvedbi visoki sjaj! Ovi iverali su obostrano oplemenjeni melaminskom smolom u izvedbi visoki sjaj.  Dolaze obloženi prozirnom zaštitnom folijom koja se s proizvoda skida tek nakon obrade i montaže.  Uz dekore iverala u ponudi su i rubne trake ABS 1 mm debljine u istim dekorima kako bi se u istoj boji mogao zakantirati svaki element.

Lakirani medijapan

1450336617244928318622507685391n

Medijapan (Midimum Densiti Fiber...) ploče su srednje guste vlaknatice, homogene po debljini, proizvedene od usitnjenog drva listača uz minimalan dodatak veziva. Gustoća po cijeloj debljini čini ih pogodnim za obradu glodanjem čime se u znatnoj mjeri koriste kao nadomjestak punom drvetu. Mala poroznost po presjeku koristi se i kod obrade lakiranjem što dodatno povećava primjenu MDFa u izradi namještaja, prije svega za fronte različitih oblika. MDF je također našao široku primjenu kao nosivi materijal kod furniranja i općenito kod oplemenjivanja furnirom, laminatima, folijom i dr.

Dostupan u bojama po ral karti.

Ral kartu mozete preuzeti ovdje

 

Zatražite ponudu

Imate problem? Ne možete da nađete odgovarajući namještaj? Mi smo tu da Vam pomognemo. Napravite upit a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku!

Olovka Ponuda