Zatražite ponudu

Imate problem? Ne možete da nađete odgovarajući namještaj? Mi smo tu da Vam pomognemo. Napravite upit a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku!

Olovka Ponuda
 

O nama

TVORNICA NAMJEŠTAJA "MERCEZA" d.o.o. Srebrenik je osnovana 1997. godine kao društvo za proizvodnju čija je osnovna djelatnost proizvodnja tapaciranog namještaja.

Pored osnovne djelatnosti, proizvodnje namještaja, od 2000. godine u krugu tvornice smo otvorili salon namještaja koji se prostire na prostoru cca 500 m².
Preduzeće je izraslo na dugogodišnjoj tradiciji zanatske radionice za proizvodnju namještaja, a sami počeci se vežu za 1984. godinu. Kroz cjelokupno razdoblje svoga razvoja osnovna vodilja u radu je održavanje visokog kvaliteta u izradi namještaja sa akcentom na svaki detalj.
Sposobnost kadrova i fleksibilna tehničko-tehnološka ravan omogućavaju proizvodnju namještaja prilagođenog različitim namjenama životnog prostora i različitim ukusima širokog kruga potrošača.
Dugogodišnja tradicija, sposobnost kadrova, fleksibilna proizvodnja i kvalitet proizvoda su garancija za uspješno suočavanje sa svim problemima današnjeg življenja.

PROIZVODNJA & DIZAJN PO ŽELJI KUPCA
Proizvodni proces odvija se u vlastitoj proizvodnoj hali, a kvalitetu obrade osiguravaju CNC mašine i naši stručno obučeni radnici. U slučaju da u izložbenom salonu u ponudi trenutno nemamo komad namještaja koji odgovara Vašim željama, isti smo spremni proizvesti po Vašem nacrtu i željenim dimenzijama od materijala koji Vama odgovara - sve je stvar dogovora.

Ovaj način izrade je i naša poslovna filozofija - što prije uključiti klijenta u proizvodni proces kako bi krajnji produkt ispunio sva očekivanja.

 

OGLAS ZA POSAO
Tvornica namještaja Merceza d.o.o raspisuje natječaj za posao

  1. Radnik/ca na poslovima krojenja i šivenja namještaja
  2. Radnik na poslovima proizvodnje tapaciraranog namještaja

Svi zainteresovani kandidati prijaviti se na e-mail merceza@bih.net.ba ili lično u prostorijama firme.

Zatražite ponudu

Imate problem? Ne možete da nađete odgovarajući namještaj? Mi smo tu da Vam pomognemo. Napravite upit a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku!

Olovka Ponuda